Termeni si conditii

Prin abonarea la serviciul oferit de catre DudaVerde.com, Email Marketing ( de aici inainte sub referinta generica de“ Serviciul” ) Clientul accepta conditiile de folosire in conformitate cu Termeni de Utilizare prezentati mai jos.

In orice circumstanta, aceste notiuni definite in Termenii de Utilizare, vor avea aceeasi semnificatie precum cea prezentata in urmatoarele randuri. In consecinta, “DudaVerde.com” sau “Prestatorul” constituie furnizorul de servicii, operat de societatea comerciala Dotmail SRL, care isi are sediul in Str. Cornelia, Nr. 13, Sector 4, Bucureşti România, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti, cu numarul J40/10980/07.09.2015, CUI 34974411; pe de alta parte termenul de “ Client” sau “Beneficiar” va face referire la orice persoana fizica sau societate comerciala care utilizeaza serviciile prezente pe site-ul www.dudaverde.com si subdomeniile aferente.

Prin achizitionarea, accesarea, instalarea sau orice alta metoda care implica utilizarea serviciului, clientul se angajeaza sa urmeze conditiile impuse de catre acest contract. De asemenea, Clientului i se recomanda realizarea si pastrarea unei copii (back-up) a contractului mentionat mai sus pentru informarea personala. In cazul in care Clientul nu este de acord cu termenii si conditiile acestui contract, acestuia nu ii este recomandata utilizarea serviciului.

1. Serviciul
DudaVerde.com furinzeaza acest Serviciu, care permite Clientului sa coordoneze o lista de contacte si sa foloseasca functii automatizate, specifice sistemului de centralizare sau marketing al email-urilor. Printre acestea se numara :
a) mechanisme de livrare a email-urilor;
b) un mecanism de constituire a listei de contacte;
c) alte carcterisitici avansate care incorporeaza un sistem automatizat;

Clientul mai poate de asemenea sa verifice statistici si sa adauge contacte prin intermediul aplicatiei.

2. Obligatiile Clientului
Serviciul este oferit utilizatorilor inregistrati, in alte cuvinte, Clientilor. Acesta poate opta pentru un anumit timp de serviciu sau pentru un pachet care sa includa mai multe tipuri de servicii. In urma unei cereri de aderare la baza de date de clienti se va genera username-ul si parola, de aici inainte folosite sub termenul de ”detalii de identificare”. Clientul este responsabil cu secretizarea acestor detalii de identificare. In momentul in care se inregistreaza la acest Serviciu, Clientul este de acord sa:
a) furnizeze toate datele solicitat in formularul de inregistrare cu informatii actuale, complete si corecte;
b) sa intretina si sa updateze informatia in asa fel incat aceasta sa fie tot timpul pe cat de actuala, completa si corecta posibil;
c) sa respecte planurile tarifare prezentate pe website;
d) sa plateasca in timp util toate taxele corespondente utilizarii Serviciului;
e) sa urmeze conditiile inscrise in Contractul de Servicii prezentate in interiorul acestui text cat si conditiile Politicii Anti-Spam specifica sistemului DudaVerde.com sau modificarile aduse acestora, precum si termenii inclusi in orice alta politica viitoare dezoltata, publicata si formulata de catre DudaVerde.com;
f) sa trimita sau sa posteze prin intermediul Serviciului doar materiale asupra carora poseda drepturi depline de folosire si publicare pe internet;
g) sa urmeze regulile de expediere a mesajelor electronice, si in particular pe cele care implica mesaje electronice comerciale si cele care proceseaza informatiile personale in conformitate cu tara de resedinta a Clientului, in egala masura si legile Romanesti in domeniu precum si alte legi anti spam.

Clientul trebuie sa realizeze faptul ca este singurul responsabil de continutul materialelor pe care le trimite sau posteaza prin intermediul Serviciului, iar toate informatiile si materialele trimise prin aceasta metoda ajung la destinatarii alesi de catre Client si nu de catre DudaVerde.com. Orice comunicare care trece prin acest sistem este trimisa intre Client si destinatari. Ca un rezultat direct al acestui lucru, chiar daca un anumit destinatar si-ar fi deselectat optiunea de a primi informatii de la DudaVerde.com, acesta poate primi email-uri care sa faca referire la Serviciu, prin intermediul Clientului. Mai mult, in anumite cazuri, DudaVerde.com poate trimite anunturi si/sau email-uri catre contactele Clientului, in numele acestuia, in functia de agent al agestuia, la cererea EXPLICITA a acestuia si din partea acestuia. In aceste conditii, Clientul este singurul responsabil de trimiterea acestor mesaje si de continutul lor.

Clientul se angajeaza in mod expres supra faptului ca utilizarea Serviciului se realizeaza pe propie raspundere, fiind singurul responsabil de orice actiune sau omisiune ce ar putea avea legatura cu procesarea informatiilor personale sau cu trimiterea mesajelor prin intermediul Serviciului de pe contul personal si accepta faptul ca Serviciul este oferit pe baza principiului “opt-in confirmat” sau “double opt-in confirmat“, fara a oferi nici un fel de garantie.

Fara a presupune nici un fel de limitare, Clientul este obligat in mod deosebit sa nu trimita mesaje nesolicitate ,“ SPAM” si garanteaza pentru autenticitatea datelor transmise prin intermediul sistemului DudaVerde.com.

Clientul trebuie sa furnizeze detalii de contact precise in momentul inregistrarii si, in acelasi timp, ii este solicitata intretinerea si updatarea acestor informatii in asa fel incat sa fie actuale, complete si corecte. DudaVerde.com isi reserva dreptul de a suspenda sau anula contul Clientului, si sa ii refuze acestuia orice functie de utilizare actuala sau de viitor a Serviciului, in cazul in care se dovesteste ca acesta a furnizat informatii false, non actuale, nepotrivite sau incomplete sau daca avem motive sa credem ca aceste informatii sunt false, eronate, non actuale sau incomplete.

Clientului ii este interzisa folosirea unor sisteme hardware sau software cu scopul de a deteriora sau de a interfera cu procesul de functionare a Serviciului in alti parametrii in afara de cei normali, sau sa incerce sa intercepteze fraudulent orice fel de sistem, date sau informatii personale prin intermediul Serviciului sau prin orice alt site aflat in posesia sau sub conducerea companiei.

Clientului ii este intersa orice actiune care presupune supraincarcarea siteului sau orice alta infrastructura de servicii detinuta de catre DudaVerde.com in mod exagerat si inutil.

DudaVerde.com isi rezerva dreptul absolut de a refuza accesul pe site, de a lichida conturile, de a elimina sau edita continutul acestora sau a plasa comezi. De asemenea, DudaVerde.com isi rezerva dreptul de a refuza, cu efect imediat, o parte sau intreg accesul actual si in viitor la acest Serviciu, oricarui Client care incearca sa eludeze in mod intentionat sau malitios vreuna dintre obligatiile prezentate fie in Termenii de Utilizare si in Politica Anti Spam, fie nerespectarea conditiilor de cunostiinta generala sau alte practici de conduita corespunzatoare utilizarii internetului.

DudaVerde.com isi rezerva dreptul de a transmite un avertisment in cazul in care descopera ca un Client conduce actiuni de SPAM sau utilizeaza Serviciul in scopul indeplinirii unor actiuni abuzive sau ilegale. In consecinta, actiuni corespunzatoare de dezactivare a contului Clientului, restrictionarea accesului la Serviciu, si/sau raportarea acestuia si a incidentului provocat de el catre autoritatiile aflate in masura de a intreprinde actiuni imediate in cazul in care Clientul pare sau indeplineaste astfel de practici in pofida avertismentului explicit.

Clientul isi acorda consimtamantul in mod expres in vederea primirii de informatii comerciale in legatura cu produsele si serviciile oferite de catre compania DudaVerde.com.

3. Practici abuzive sau ilegale
Clientului nu ii este permisa utilizarea Serviciului in vederea trimiterii niciunui tip de material, in mod intentionat sau nu, care poate contraveni oricarei legi nationale sau internationale, sau oricarei reguli sau regulatii promulgate din acest moment inainte, oricarui drept de autor sau care poate afecta drepturile unei terte parti.

Clientul este de acord cu faptul ca utilizarea Serviciului se incadreaza in respectarea tuturor legilor nationale, internationale sau locale, precum si a tuturor regulatiilor aplicabile, incluzandu-le pe cele ale Termenilor de Utilizare. Mai mult, Clientul este de acord ca, in ceea ce priveste practicile de afaceri, acesta nu va intreprinde actiuni care sa elibereze, desecretizeze , sa se angajeze si /sau sa ofere sa vanda orice bun sau serviciu care :
a) constituie practica ilegala, ameninta, este abuziv, hartuieste, defaimeaza, este obscen, calomniaza , prezinta proprietati care pot induce in eroare, este fraudulent, invaziv cu privire la intimitatea unei alte persoane, sinuos sau care violeaza in orice alt mod regulile si politicile instituite de catre DudaVerde.com;
b) victimizeaza, hartuieste, umileste sau intimideaza un individ sau un grup de persoane pe considerente religioase, politice, de sex sau orientare sexuala, rasa, etinicitate, varsta sau disabilitate;
c) asociaza orice continut transmis prin intermediul Serviciului cu pornografie, materiale destinate adultilor, pronografie juvenila, fanatism, rasism, ura, profanitate, frauda asupra mail-urilor, sau orice alt tip de material care poate insulta o alta persoana sau companie;
d) care sa reprezinte o violare asupra oricaui brevet, marci inregistrate, secret de comert, drept de autor, drept de publicitate sau oricare alt drept de proprietate al vreunei alte parti, incluzand dar nelimitandu-se la, copierea si postarea neautorizata pozeloe, logo-urilor, programelor de software, articolelor, pieselor si videocliopurilor muzicale;
e) care sa aiba un continut daunator, incluzand in acest paragraf fara nici un fel de limitare, virusurile software, Trojan, worms, bombe temporale, cancel bots, spy-ware sau orice alte fisiere , programe software sau tehnologice care sunt proiectate in vederea intreruperii, daunarii, interceptarii sau deposedarii in mod fraudulent a unor servicii sau sau orice alt sistem, program , date sau informatii personale, care sa limiteze functionarea a oricarui program de software, hardware sau de echipament sau care sa dauneze sau sa obtina acces neautorizat catre orice date sau informatii corespunzatoare unei parti terte;
f) care sa imite orice persoane sau entitate, incluzand in acest paragraf oricare dintre angajatii sau reprezentantii nostri;
g) care sa contravina oricarei legi, statut, ordonanta sau regulatii, incluzand in acest paragraf, fara nici un fel de limitare, principiile care guverneaza protectia consumatorului, vanzari de tutun prin intermediul internetului, competitia neegala, anti discriminarea sau publicitatea falsa;
h) care sa ofere sau sa disemineze bunuri fraudulente, servicii, aranjamente sau promotii ( ex : planuri de a face bani rapid, scrisori in lant, planuri piramidale) sau care sa angajeze in orice fel de act sau practica inselatoare;
i) care sa fie asociate cu orice forma de joc de noroc, pariuri sau bingo – sau alte tipuri de servicii gen loterie, in acest caz trebuie sa existe dovada ca baza de date de contacte contine exclusiv persoane majore;
j) sunt asociate cu orice forma de servicii sau materiale obscene, cu caracter sexual, dedicate adultilor, incluzand in acest paragraf, fara nici un fel de limitare, orice tip de material proiectat in mod evident cu scopul de a excita cicitorul/ spectatorul ( ex : carti, texte, poze, video-uri, filme XXX, materiale pornografice etc.), orice material care cere individului sa aiba o varsta mai mare de 18 ani, pentru a fi capabil de a privi sau achizitiona respectivul material, de a angaja serviciile unei escorte, sau de a folosi site-uri cu continut dedicat adultilor;
k) care sunt asociate cu vanzarea de: orice substanta controlata care necesita reteta eliberata de catre un medic specialist sau orice medicament eliberat la liber sau medicamente neprescrise;
l) care sunt asociate cu telecomunicatiile ilegale sau echipament de televiziune prin cablu, precum carduri de acces, programari de carduri de acces si de evaziune, decodoare de cablu sau filtre;
m) materiale care sunt asociate cu orice fel de arma si elementi din acelasi domeniu, incluzand arme de foc, componente de arme de foc si reviste, munitie, pistoluri BB sau cu aer, arma cu eletrosocuri, briceaguri si arme specifice artelor martiale;
n) care sa nu promoveze comercializarea: nicotinei, produselor din nicotina, produsele care simuleaza efectul produselor din nicotina,simboluri relationate cu fumatul sau cu nicotina; alcoolului de orice tip; drogurilor de orice tip, produselor relationate cu drogurile, simbolurile care fac referire la droguri, care indeamna folosirea drogurilor de orice fel; servicii medicale, ajutor medical, asistenta medicala, medicamentatie; loterii video, jocuri cilindrice, carduri de jocuri, jocuri cu zar si jocuri automate;
o) utilizarea Serviciului in scopul apelarii minorilor direct pentru achizitionarea produselor sau serviciilor;
p) care sa incurajeze minorii sa isi influenteze parintii sau alte persoane in vederea achizitionarii produselor si a serviciilor comercializate prin intermediul Serviciului;
q) care sa profite de lipsa de experienta si de credulitatea minorilor, sa exploateze increderea de care acestia se bucura din partea parintilor, profesorilor sau din partea altor persoane;
r) sa expuna minorii unor situatii periculoase;
s) sa utilizeze Serviciul in scopul afectarii subconstientului destinatarului;
t) sa adauge, sa elimine sau sa modifice informatia continuta in antet in scopul inselarii sau inducerii in eroare a destinatarului;
u) sa incerce sa impersoneze orice persoana sau serviciu prin folosirea de antente false sau orice alt fel de informatii identificatoare precum nume, porecle, nume de domeniu sau adrese de email. Folosirea de re-maileri anonimi sau de porecle nu constituie obiect al impersonarii.

Lista precedenta este una non exsuastiva in ceea ce priveste bunurile si serviciile interzise.

4. Plati
Clientul este obligat sa achite la timp toate facturile aferente utilizarii Serviciului in conformitate cu planurile tarifare convenite.

In taxa abonamentului sunt incluse platile pentru:
i) abonarea la contul Serviciului impreuna cu o lista/liste de contacte dinainte stabilita/stabilite, pusa/puse la dispozitie de catre Client;
ii) suport acordat Clientului prin email;
iii) functii speciale precum cele descrise pe site-ul Serviciului.

Accesul la Servicu va fi furnizat Clientului pentru o perioada nedeterminata. Pentru serviciul de Email Marketing in cazul unei perioade de inactivitate, trimiterea unui  volum mai mic de 10.000 de mesaje lunar, DudaVerde.com isi rezerva dreptul de sterge contul de Client.

Preturile prezentate pe site nu includ TVA. In urma confirmarii a fiecarei plati, Dudaverde.com va elibera o factura pentru utilizarea Serviciului in termen de 30 de zile. Clientul se angajeaza in mod expres sa primeasca aceste facturi emise de catre Dudaverde.com, in format electronic sau fizic.

Instiintarile de plata vor fi emise in baza numarului de mesaje trimise realizate de catre Client in luna precedenta, luand in calcul oferta de pret prezentata de DudaVerde.com si acceptata de Client. Neachitarea notificarii de plata poate atrage blocarea contului.

Clientul poate fi facturat folosind planuri tarifare diferite de la o luna la alta fara a suporta nicio taxa suplimentara.

DudaVerde.com isi rezerva dreptul exclusiv de a modifica planurile tarifare corespunzatoare Serviciului. Planurile tarifare actuale au la baza modelului de calcul numarul de trimiteri lunare, astfel

Plan        Volum lunar email-uri          Pret/1000 emailuri 
Bronze     1000 si 499.999                    0.7 
Silver       500.000 si 999.999               0.6 
Gold        1.000.000 si 4.999.999          0.5 
Platinium  5.000.000 si 19.999.999        0.4 
Diamond   20.000.000 +++                   0.3
 

5. Incetarea de furnizare a serviciilor
Clientul isi poate rezilia contractul in orice moment, cu efect imediat. Incetarea Serviciului nu afecteaza insa obligatia Clientului de a achita orice plati intarziate relationate cu utilizarea Serviciului.

Cu exceptia unei exprimari clare si explicite in prezentul contract care contine Termenii de Utilizare a Serviciului, Clientul nu va avea dreptul la nici o rambursare partiala sau integrala a oricaror taxe sau plati deja achitate sau datorate.

In cazul in care Clientul doreste rezilierea Serviciului, acesta este obligat sa realizeze o cerere in scris si sa o trimita catre DudaVerde.com la urmatoarea adresa: billing@dudaverde.com si sa furnizeze cel putin informatii cu privire la numele contului si o adresa de mail.

Dotmail SRL isi rezerva dreptul de a sista utilizarea contului DudaVerde.com in cazul in care nu a primit o plata datorata.

DudaVerde.com isi rezerva dreptul absolut de a rezilia Serviciul de maniera imediata in urmatoarele situatii :
i) Clientul se dovedeste a folosi DudaVerde.com pentru a intreprinde activitati de tip SPAM ( asa cum este mentionat in Politica Anti Spam a DudaVerde.com
ii) practici abuzive sau ilegale, asa cum sunt enumerate in Sectiunea 3 de mai sus
iii) Clientul nu se afla in conformitate cu prevederile mentionate in Sectiunea 2 de mai sus. Mai mult, DudaVerde.com isi rezerva dreptul exclusiv de a rezilia Serviciul in cazul in care primeste o dovada independenta prin care se arata ca respectivul Client a furnizat detalii de contact eronate, inexacte sau nefiabile, sau nu a reusit sa mentina actualitatea acestor detalii de contact.

In cazul in care se indeplinesc aceste situatii, Serviciul va fi reziliat cu efect imediat. Orice plata efectuata in avans de catre Client nu va fi recalculata. Clientul nu va avea nici un drept de rambursare a sumei platite, fie ea partiala sau integrala. DudaVerde.com nu va intreprinde nici o actiune de recalculare a sumelor de plata efectuate in avans.

6. Politica Anti Spam
Prestatorul constituie Politica Anti Spam a DudaVerde.com drept o parte inerenta a Termenilor de Utilizare.

7. Serviciu Clienti
Prestatorul ofera Clientului acces la functiile de suport pentru clienti email. In momentul in care Clientul doreste sa beneficieze de suport specializat, acesta ar trebui sa ofere cel putin numele contului si numele personal. Prestatorul nu intreprinde investigatii sau orice alta actiune solicitata de catre clienti anonimi.

Clientul isi poate adresa intebarile sau indoielile, sa isi depuna plangerile si sa raporteze erori prin intermediul emailului catre Departamentul de Suport Clienti la : support @ dudaverde.com .

DudaVerde.com asigura primirea unui raspuns in terment de doua zile lucratoare de la momentul primirii solicitarii din partea Clientului. Departamentul de Suport oferit Clientilor, va investiga problema cat mai curand posibil si va oferi consultanta cu privire la modul in care problema va fi sau a fost deja procesata.

Clientul are dreptul de a fi constant informat cu privire la stadiul de procesare a problemelor. In cazul in care apare o problema cu Serviciul, Prestatorul va asigura si intreprinde toate masurile in vederea solutionarii cat mai rapide a acesteia.

8. Cerinte Tehnice.
Prestatorul asigura ca Serviciul va opera intotdeauna cu cea mai recenta si stabila versiune de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera si Safari. Cu toate acestea, in pofida eforturilor noastre cele mai bune, Prestatorul nu poate garanta ca toate elementele sablon de email disponibile in cadrul Serviciului vor fi afisate corect pe toate motoarele de cautare.

9. Drepturi de autor si Marci Inregistrate
Tot continutul inclus pe site-ul DudaVerde.com, precum elemente de text, grafica, logo-uri, icoane de butoane, clipuri audio si software-ul constituie proprietatea companiei Prestator sau a furnizorilor sai de continut, fiind protejat de catre legile Romaniei si internationale. Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa sau transmisa in orice forma sau prin orice mijloace fara acordul explicit in scris din partea autorilor.

10. Conditii de Confidentialitate
Prestatorul nu va utiliza in nici un context informatii colectate prin cadrul Serviciului despre Client, sau detalii asupra clientilor acestuia, in vederea trimiterii de mesaje nesolicitate sau alte informatii, si nici nu va impartasi sau vinde unei terte parti pentru o astfel de utilizare, in conformitate cu prevederile legilor in vigoare.

Cu scopul de a incheia un acord, Prestatorul va colecta informatii personale ale Clientului. Prestatorul poate colecta de asemenea si unele informatii personale care va permite utilizarea unor functii din DudaVerde.com precum numele de utilizator si parola pentru conturile de pe anumite retele de socializare in vederea integrarii si automatizarii Serviciului.

Prestatorul va pastra datele personale furnizate de catre Client atat timp cat este necesar pentru indeplinirea tuturor obligatiilor ce ii revin acestuia in conformitate cu termenii prezentului acord. Clientul recunoaste pozitia de control pe care si-o asuma compania in procesarea de informatii furnizate. Prestatorul se face responsabil de asigurarea tuturor masurilor de securitate necesare pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ce au fost furnizate de catre Client.

Clientul este unicul responsabil pentru orice informatie utilizata si implicit furnizata prin intermediul Serviciului. Prestatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu aceasta. Clientul este dator sa respecte toate legile de protectie a datelor in conformitate cu regulile si legile de confidentialitate aplicabile unei parti terte. Clientul va apara, despagubi si va mentine Prestatorul departe de orice pretentie, proces sau procedura intreprinsa contra companiei de catre o terta parte in legatura cu acte sau omisiuni cu privire la astfel de informatii. Clientul poate face de asemenea trimitere, fata de clientii proprii, la Conditiile de Confidentialitate prevazute in cadrul acestui document. Prestatorul nu va accepta nici o responsabilitate pentru politicile de confidentialitate adoptate de catre Client si nici pentru procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal ale clientilor aferenti. Clientul este de acord si recunoaste faptul ca informatia colectata prin intermediul Serviciului sau in legatura directa cu acesta poate fi transferata in afara granitelor nationale, depozitate si prelucrate in oricare dintre tarile din jurul lumii in care compania Prestatoare are reprezentanta.

Cu exceptia in care acest lucru este exprimat in mod direct intr-un text de lege, compania Prestatoare nu va furniza Clientului niciun fel de date cu caracter personal unei terte parti, alta decat angajatii sai, filialele sau contractorilor sai si numai in masura in care aceste informatii se dovedesc necesare indeplinirii unui serviciu in favoarea Clientului.

11. Prezentarea garantiei. Limitarea raspunderii
Prestatorul garanteaza o medie lunara de 99,5% de functionalitate a Serviciului, atat timp cat se indeplineste conditia disponibilitatii totale ale serviciilor providerilor de internet si telefonie.

Prestatorul nu garanteaza nici timpul minim de raspuns si nici pe cel de livrare in legatura cu performanta Serviciului.

Toate fisierele importante prezente pe serverul Prestatorului, incluzandu-le pe cele care contin datele cu caracter personal ale Clientului si informatile depozitate si procesate prin intermediul Serviciului, sunt salvate si pastrate intr-o locatie protejata impotriva furtului si a pericolului de incendiu.

In afara celor stipulate in cadrul acestui document nu oferim nicio alta garantie.

Pentru cazurile de neplata sau incalcare a oricareia dintre prevederile Prestatorului, stipulate in Termeni de Utilizare, intreaga raspundere a companiei, indiferent de metoda de actiune, fie bazata pe contract sau temei legal, incluzand aici neglijenta, aprovizionarea si esecul de a aproviziona si de a oferi calitatea specifica Serviciului, nu va depasi in nici un caz suma totala platita de catre Client pentru Serviciu, facand obiectul cererii pe o perioada de o luna care preceda imediat data in care Clientul semnaleaza o astfel de cerere.

Prestatorul nu va fi responsabil pentru nici o intarziere sau esec de performanta datorate unor cazuri de forta majora sau a altor evenimente care nu se afla sub controlul explicit al companiei. Prestatorul nu va fi gasit responsabil de nici o suspendare a Serviciului fie ea de perioada scurta, temporala, sau accidentala, survenita in urma unor circumstante pe care compania nu putea sa le prevada sau sa le suspecteze.

Clientul recunoaste ca Prestatorul nu detine sau nu controleaza alte retele, informatii si sisteme in afara de cele proprii, si nici nu va fi gasit responsabil pentru performanta sau lipsa acesteia in cadrul unor astfel de retele. Prestatorul nu exercita nici un control asupra lor si neaga in mod deosebit asumarea vreunei responsabilitati pentru continutul, informatiile, acuratetea sau calitatea acestora si/sau a datelor care trec prin intermediul retelei sale sau ale Serviciului furnizat. Prestatorul poate, in mod exclusiv si fara a-si asuma responsabilitatea, sa schimbe sau sa modifice caracteristici si functionalitati ale Serviciului sau sa modifice si sa inlocuiasca orice echipament asigurat, software-ul utilizat pentru furnizarea de servicii, cu conditia ca acest lucru nu exercita vreun efect negativ asupra Serviciului.

Prestatorul poate efectua servicii de mentenanta regulate sau de intretinere urgenta ( incluzand suspendarea temporara a serviciilor in cazul in care crede de cuviinta), in vederea mentinerii sau modificarii Serviciului fara a notifica in prealabil Clientul. Compania va oferi insa o astfel de notificare de intretinere in conditiile unui proces de mentenanta dinainte programat care va avea o durata mai lunga de o zi lucratoare, incercand sa atentioneze Clientul cu cel putin o zi inainte. Procesele de mentenanta programate vor fi efectuate in vederea minimanizarii oricarui tip de intrerupere a afacerilor intreprinse de catre Client.

Clientul recunoaste ca utilizarea Serviciului este singurul risc pe care si-l asuma si ca Prestatorul nu este in nici un fel responsabil de comportamentul clientilor acestuia si/sau de continutul mesajelor tirmise prin intermediul Serviciului. In acest fel, Clientul acorda indemnizatii si fereste de pericole pe functionarii, directorii, angajatii si agentii Prestatorului impotriva tuturor revendicarilor, procedurilor, actiunilor pasive, proceselor, hotararilor si ordonantelor in eventualitatea de pagube indirecte, incidentale, speciale, punitive sau care doresc deteriorarea, actiuni intreprinse de orice persoana sau entitate , care rezulta din utilizarea, fie ea si abuziva a Serviciului, incluzand, dar nelimitandu-se la comportamentul rau voitor, acte de neglijenta sau omisiuni ale Clientului sau ale agentilor, angajatilor, sau subcontractatorilor acestuia. Prestatorul va oferi Clientului toate informatiile si asistenta necesare in vederea combaterii unor astfel de plangeri, cereri sau actiuni pentru care Prestatorul va solicita despagubiri de la Client. Prestatorul va oferi Clientilor informatii si asistenta rezonabila in vederea combaterii unei astfel de cereri, plangere sau cauza a actiunii.

Clientul consimte depagubirea si apararea Prestatorul, a functionarilor, directorilor, agentilor, membrilor si succesorilor sai si incredinteaza combaterea oricaror pretentii, pierderi, raspunderi, daune sau cheltuieli ( inclusiv taxele si costurile de avocat) de orice natura care pot fi suportate sau suferite de catre Prestator ( sub termenul colectiv de „ pierderi”) in masura in care astfel de pierderi ( sau actiuni impotriva acestora) pot aparea sau se pot baza pe
a) orice cerere sau amenintare care sustine ca utilizarea marcilor inregistrate incalca drepturile unei parti terte;
b) incalca orice reprezentare sau garantie facuta de catre Client in cadrul prezentului acord;
c) orice alta mentiune referitoare la site-ul clientului.

12. Dispozitii finale
Conditia de ilegalitate, invaliditate sau inopozabilitate a oricarei dintre prevederile incluse in Termenii de Utilizare nu va afecta legalitatea, validitatea si aplicabilitatea oricaror altor dispozitii viitoare.

Se intelege de asemenea si se convine intre parti, faptul ca daca orice prevedere a prezentului acord este interzisa, inaplicabila in conformitate cu legislatia oricarui guvern,
a) asemenea previzii invalide si inaplicabile vor fi modificate in masura in care se considera necesar pentru a ii stabili un nou grad de valabilitate, intrand in vigoare fara a-i modifica si scopul declarat sau
b) daca o astfel de modificare nu este posibila, acesti Termeni de Utilizare a Servicului vor fi formulati in asa fel incat sa se inteleaga ca astfel de previziuni invalide sau inaplicabile nu au fost vreodata continute in acord.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica, a adauga sau lichida orice document, informatie, grafice sau alte texte care este prezent sau face referire la site-ul http://www.dudaverde.com, incluzand acesti Termeni de Utilizare, in orice moment fara a anunta in prealabil Clientul. Prin utilizarea in continuare a Serviciului, chiar si dupa astfel de modificari, Clientul isi confirma acordul in legatura cu noile prevederi. Intotdeauna, cea mai noua versiune a Termenilor de Utilizare va fi disponibila in orice moment la adersa http://www.dudaverde.com/termeni-si-conditii.

Acest Serviciu va fi interpretat si construit de asa maniera incat sa corespunda legilor din Romania. Legislatia specifica Romaniei si Curtea de Casatie si Justitie locala vor constitui jurisdictia de baza.

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media