Regulile anti-spam

Dezabonarea cu un singur click

Butonul de "Adauga link de dezabonare" faciliteaza adaugarea link de dezabonare campaniei tale de e-mail, lucru cerut prin lege in majoritatea tarilor. De asemenea, toate cererile de dezabonare sunt procesate automat, facand munca mai usoara.

" Toate cererile de dezabonare sunt procesate automat "

Administrarea automata a e-mailurilor returnate (bounce emails)

Returnarile de e-mail (soft si hard bounce) sunt procesate si sterse din lista ta in mod automat, ceea ce inseamna ca lista este permanent curatata. Poti sa exporti o lista din adresele de e-mail returnate si sa vezi detaliile de returnare, fie ele unele soft sau hard.

 

Detaliile contactului in footer

DudaVerde.com iti ofera posibilitatea de a adauga detaliile complete de contact ale companiei tale, la footerul fiecarui e-mail trimis. In felul acesta, abonatii tin minte cine esti si de ce s-au abonat initial. Sa nu mai spunem ca reduce sansele ca e-mailul tau sa fie marcat ca SPAM.

 

Lista "Nu trimite mail"

Tool-ul tip "built-in email suppression" iti permite sa creezi o lista de contacte carora nu le vor fi trimise e-mailuri in nicio circumstanta.

 

Confirmarea dubla tip Opt-In

Pastreaza-ti lista curata si urmeaza cele mai bune practici, cerandu-le abonatilor noi sa dea click pe un link din e-mail (generat si trimis automat) pentru a confirma inregistrarea.

 

 

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media