Statistici & Raporturi

Raporturi de deschidere a e-mailului

Mail

Ai creat si trimis campania perfecta de e-mail, dar oare cati oameni au deschis-o si cand? "Interspire E-mail Marketer" iti raspunde la aceasta intrebare si la multe altele.

 

Din tab-ul cu statistici poti vedea exact cine ti-a deschis e-mailul si cand. Poti chiar vizualiza datele intr-un grafic explicit sau intr-un tabel de date detaliat.

Poti, de asemenea, vedea raportul ratei de deschidere din ultime 7 zile, 30 de zile, de anul trecut sau de oricand vrei tu.

 

Urmarirea link-urilor accesate

Mail

Acum poti vedea pe ce link-uri s-a dat click, de catre cine si cand. Asta inseamna ca echipa ta de vanzari poate descoperi potentiali clienti, analizand cine s-a aratat interesat de produse prin accesarea link-ului din e-mail. Asta da eficienta!

 

Integrarea cu Google Analytics

Mail

Cand trimiti o campanie de e-mail, un cod de urmarire va fi adaugat la toate link-urile din e-mailul tau, oferindu-ti o integrare completa cu numarul de vizite, obiective si conversiile de e-comert pentru acea campanie.

 

Urmarirea e-mailurilor returnate

Mail

E-mailurile returnate sunt urmarite pentru tine in mod automat. In plus, tu poti vedea raporturi care-ti arata ce adrese de e-mail au fost returnate, cand si de ce, cu mesajul de eroare exact al furnizorului de e-mail, cum ar fi cel de „Adresa de e-mail nu exista”.

 

Raport de dezabonare

Mail

Poti vedea statisticile de dezabonare pentru fiecare campanie de e-mail pe care ai trimis-o, fie de la o data anume sau de-a lungul timpului.

Mai mult, poti vedea detaliile fiecarei persoane care s-a dezabonat si, nu in ultimul rand, rata de dezabonare in relatie cu cea de deschidere si cea a e-mailurilor returnate.

 

Trimiterea mai departe catre un prieten

Testeaza cat de virala este cu adevarat campania ta de e-mail, obtinand detalii complete legate de cine e trimis mai departe e-mailul tau si cand.

 

 

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media