Functii avansate

Testare split

Mail

Cu acest tip de testare, afli care din campaniile tale de e-mail merge cel mai bine, in functie de rata de deschidere si rata per click.

Poti sa rulezi o testare Split chiar si pe o portiunea mai mica a listei tale si apoi sa trimiti automat e-mailul castigator catre restul listei, dupa o perioada predefinita de timp.

Spre deosebire de alte software-uri de e-mail marketing care te constrang la o testare Split A/B, acum poti testa variatii nelimitate intr-un singur test Split.

 

Triggers

Mail

Acestea iti ofera posibilitatea sa pui pe autopilot task-urile in lucru. Mai precis, poti trimite remindere cu zile de nastere, aniversari sau e-mailuri promotionale, poti muta contactele intre liste in momentul in care deschid e-mailul sau dau click pe un link. Si asta nu e tot!

Cu triggerele mai poti sa:
  • Trimiti e-mailuri recurente in functie de data, cum ar fi ziua de nastere;
  • Adaugi contacte in liste noi in functie de anumite actiuni (cum ar fi deschidere unui e-mail sau click pe un anume link);
  • Stergi contacte din lista in functie de un eveniment / o actiune;
  • Adaugi / stergi cun ontact dintr-o lista la o anumita data din viitor.

 

Inregistrarea automata a evenimentelor

Mail

De fiecare data cand un contact din lista ta primeste si deschide o campanie de e-mail sau un autoresponder, sau cand da click pe un link din e-mailul tau, acea actiune este logata automat in profilul sau de contact.

Mai mult, poti vedea istoria completa a fiecarui e-mail pe care l-au primit, a link-urilor pe care au dat click si a momentelor cand au deschis mailurile tale.

 

Inregistrarea manuala a evenimentelor

Mail

Folosind sistemul de logare al avenimentelor tip „built-in”, poti loga rapid si usor evenimentele (cum ar fi telefoane sau intalniri) langa contactele din lista ta.

Fiecare utilizator isi poate defini tipul lor de eveniment, iar remindere ulterioare sunt adaugate automat prin software la Calendarul tau Google, odata ce acesta este activat.

 

Integrarea cu Google Calendar

Mail

Email Marketing by DudaVerde.com iti ofera suport complet pentru Calendarul tau Google. Poti adauga cu usurinta remindere in Calendarul Google daca dai click pe icon-ul de “Add to Google Calendar”, pe care il poti gasi langa orice camp tip data din detaliile unui contact.

 

Formulare de Sondaje & Feedback

Mail

Foloseste editorul de „drag & drop” pentru a crea rapid un sondaj complet customizat, apoi da link catre el in e-mailul tau sau in autoresponder si trimite-l listei. Raspunsurile sunt stranse si pot fi apoi exportate in Microsoft Excel pentru o analizare mai detaliata.

 

 

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media