Email design

Template-uri pentru E-mail

Mail

Cand iti creezi e-mailul, poti incepe prin a alege dintr-o multitudine de template-uri atragatoare.

Incarca sau importa continut

La fel ca atunci cand folosesti editorul WYSIWYG, iti poti incarca campania de e-mail deja existenta direct din calculatorul tau sau o poti importa dintr-o pagina web.

Un model pentru fiecare

Template-urile noastre au fost testate pentru a functiona in toti clientii de e-mail cunoscuti (Yahoo, Hotmail, Gmail si Outlook). Asta inseamna ca destinatarii vor vedea e-mailurile exact asa cum ti-ai dorit sa fie vazute.

Incarcarea facila a imaginilor

Poti incarca cate imagini doresti in campaniile tale de e-mail. Fiecare cont vine cu hosting nelimitat si gratuit de imagini cu fiecare cont.

 

Template-uri pentru E-mail

Mail

Poti folosi editorul built-in WYSIWYG pentru a face schimbari in campaniile de e-mail. Adica poti formata textul, incarca imagini, adauga link-uri si multe altele.

Preview la Popup si Inbox

Poti vizualiza cum arata e-mailul tau inainte de a-l trimite. Asta pentru ca ai posibilitatea de a vedea un preview al lui in browser-ul tau web sau de a ti-l trimite tie insuti.

Folosirea unui template deja creat

Nu e nevoie sa-ti creezi template-ul de e-mail de la zero. In cateva secunde, poti incarca sau da copy/paste unui template deja existent.

 

Personalizare E-mail

Mail

Cu doar doua click-uri iti poti personaliza e-mailul, folosind campuri prestabilite pentru nume, varsta sau denumirea companiei. Functioneaza exact ca operatiunea de „mail merge” din Microsoft Word! Folosirea acestor campuri creste rata de deschidere cu pana la 650%.

Editare HTML avansata

Utilizatorii avansati au acces total cand vine vorba de customizarea HTML-ului din campaniile lor de e-mail, direct din tab-ul "sursa" al editorului WYSIWYG.

Arhiva RSS a e-mailurilor trimise

Email Marketing by DudaVerde.com creeaza automat o arhiva RSS a e-mailurile trimise, ceea ce te ajuta pe tine sa afisezi arhiva pe site sau in orice loc care suporta RSS.

Link-uri ancora

E simplu. Poti sa inserezi un link dintr-o sectiune a campaniei tale de e-mail in alta. Spre exemplu, din tabelul de continut intr-un paragraf din josul e-mailului.

 

 

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media