Campania de Email Marketing

Administrarea unei campanii reprezinta succesul

HTML, Text sau ambele (Multipart)

Direct din "Big Commerce" poti afla trucuri si sfaturi legate de cum sa te asiguri ca ai o campanie optimizata inainte de trimitere. Invata cum sa imbunatatesti subiectul e-mailului, care este timpul favorabil de trimitere si nu numai.

Administrarea automata a e-mailurilor returnate

Returnarile de e-mail (soft si hard bounce) sunt procesate si sterse din lista ta in mod automat, ceea ce inseamna ca lista este permanent curatata. Poti sa exporti o lista din adresele de e-mail returnate si sa vezi detaliile de returnare, fie ele unele soft sau hard.

Incarcarea & Trimiterea atasamente

Software-ul include suport complet de incarcare si de trimitere a atasamentelor impreuna cu e-mailurile tale.

Introducerea imaginilor ca Atasamente

Cand trimiti o campanie, ai optiunea sa introduci imaginile ca atasamente, ceea ce inseamna ca e-mailul tau poate fi vizualizat (odata descarcat) fara conexiune la Internet.

Mail

Dezabonare usoara, automata

Email Marketing by DudaVerde.com considera obligatorie prezenta butonului de dezabonate din lista de newsletter. Astfel prezenta direct in administrare a butonului de "Insert unsubscribe link" face mai usoara adaugarea link-ului de dezabonare la campania de e-mail, lucru impus de lege in majoritatea tarilor.

De asemenea, toate cererile de dezabonare sunt automat procesate, facandu-ti tie si abonatilor tai munca mai usoara.

 

Administrarea unei campanii reprezinta succesul

Mail

E-mailul tau este analizat folosind o baza de date proprie de cuvinte cheie pentru a te asigura inca de la inceput ca totul este "regulamentar".

Raportul de spam iti va arata exact ce trebuie schimbat. In felul acesta, ai siguranta ca e-mailul tau va ajunge in inbox-urile cat mai multor abonati (si nu in folderul de "junk mail").

Mail

Trimiterea unui link mai departe catre un prieten

Incurajeaza-ti abonatii sa raspandeasca e-mailul tau, adaugand un link cu "trimite mai departe unui prieten". Ai pana si posibilitatea sa primesti un raport pentru a vedea cine si cand a trimis mai departe e-mailul tau.

Eliminarea e-mailuri duplicate

Cu "Interspire E-mail Marketer", nu ai de ce sa-ti faci griji vreodata in ceea ce priveste e-mailurile duplicate. Noi iti garantam ca nu vei gasi niciodata o adresa de e-mai dublata in lista ta.

Trimitere programata a e-mailurilor

Ai posibilitatea sa expediezi un e-mail imediat sau sa-l programezi sa se trimita la o ora mai tarzie si convenabila tie.

Trimitere simultana catre Liste Multiple

Dintr-o singura trimitere, poti expedia usor campania ta de e-mail unor liste multiple de contacte. E-mailurile duplicate sunt sterse automat inainte de trimitere.

 

Blocuri de continut dinamice

Mail

Acestea fac posibila personalizarea unei sectiuni din e-mail, folosind valorile din campurile predefinite. Mai precis, daca hobby-ul unui abonat este golful, poti arata o minge de golf. Daca prefera cititul, poti arata o carte si tot asa.

Previzualizarea automata in Inbox

Pentru impact maxim si click-uri garantate este important ca e-mailul tau sa arate la fel in tot clientii de e-mail cunoscuti, lucru care nu este mereu usor.

Din fericire, tool-ul de previzualizare al inbox-ului oferit de "Interspire E-mail Marketer" iti va afisa cum va arata e-mailul tau in toti clientii importanti de e-mail (Yahoo, Gmail, Hotmail, Outlook, etc). Daca ceva este in neregula, ti se va arata exact ce trebuie schimbat. Astfel, ai asigurata o compatibilitate maxima cu Inbox-ul.

HTML, Text sau ambele (Multipart)

Poti crea e-mailurile HTML atragatoare, e-mailuri text informative sau ambele, folosind editorul de campanie integrata. E-mailurile Multipart sunt trimise ca HTML si text, iar clientul de e-mail al abonatului va afisa oricare din aceste variante (cea care este cel mai bine sustinuta).

Suport CAPTCHA

Daca folosesti codurile de securitate CAPTCHA, poti elimina in mod automat inscrierile din formularul tau de inscriere de pe website.

Pauza & Reluare in trimitere

Din pagina de "Scheduled Emails" poti vedea o lista de e-mailuri ce asteapta sa fie trimise. Ai optiunea sa pui pe pauza sau sa dai resume la e-mailurile ce au inceput sa se trimita.

 

 

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media