Autoresponder

Crearea autoresponderelor multiple

Mail

Autoresponderele sunt e-mailurile trimise unui contact dupa ce au stat in lista ta un anumit timp, fie 24 de ore sau 2 saptamani.

Email Marketing by DudaVerde.com iti permite sa creezi autorespondere de e-mail multiple sau secventiale pentru fiecare lista de contact.

 

 

Filtrarea listelor de abonati

Poti aloca un autoresponder intregii tale liste sau unei parti din ea, ca de exemplu abonatilor din New York sub 10 angajati sau celor abonati de saptamana trecuta care au bifat casuta de "trimite-mi mai multe informatii" in formularul tau de inscriere.

Asta inseamna ca poti desemna mai multe autorespondere unei singure liste, pe baza unor filtre prestabilite, in loc sa separi contactele in mai multe liste.

HTML, Text sau ambele (Multipart)

Poti crea e-mailuri HTML atragatoare, e-mailuri informative bazate doar pe text sau ambele. Asta daca folosesti editorul de campanie integrata. Autoresponderele Multipart sunt trimise ca HTML sau text, iar clientul de e-mail al abonatului va arata oricare varianta sau pe cea care poate fi mai bine vizualizata.

 

Raportarea de deschidere / Link accesat / Dezabonare

Mail

La fel ca si in statisticile unui campanii de e-mail, poti vedea cine a deschis autoresponderul, pe ce link-uri a dat click si altele, inclusiv raporturile de dezabonare si returnare a e-mailului.

 

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media