Administrarea contactelor

Administrarea completa a listelor

Email Marketing by DudaVerde.com iti pune la dispozitie optiuni automate tip "opt-in", cereri de dezabonare si curatarea e-mailurile returnate. Astfel, tu vei respecta mereu legile anti-spam si cele mai bune practici.

 

Adaugare sau importare contacte

Scrie detaliile contactelor pe rand sau importa contactele deja existente din Microsoft Excel, Outlook sau un fisier CSV.

 

Formulare de inscriere pe website

Poti crea cu usurinta formulare de inscriere. Inainte de a le pune pe website, le poti chiar customiza folosind culorile companiei tale.

 

Formulare de inscriere pe website

Mail

Creeaza campuri tip "custom" multiple pentru a stoca informatii suplimentare despre un contact cum ar fi locatie, interese, nume, numar de telefon si altele. Poti adauga apoi campuri "custom" in campaniile de e-mail pentru a le personaliza, asemenea unui "mail merge" in Microsoft Word.

 

Crearea listelor multiple de contacte

Poti crea oricat de multe liste ai nevoie, avand posibilitatea de a-ti grupa contactele in functie de tip, precum "abonati la newsletter" sau "potentiali cumparatori".

 

Confirmare dubla Opt-In

Pastreaza-ti lista de abonati curata si fii la zi cu ea, cerandu-le abonatilor sa dea click pe un link in e-mail (generat si trimis automat) pentru a valida inregistrarea.

 

Modificarea detaliilor de abonare

Fiecare contact din lista ta poate modifica detaliile din abonare, cum ar fi adresa de e-mail, nume, preferinte si altele.

 

Stergerea contactelor

Sterge grupuri mari de contacte din lista ta scriind e-mailurile lor sau importand un fisier. Stergerea poate sa fie permanenta. Daca nu doresti asta, poti crea o lista de dezabonati care nu vor mai primi e-mailuri trimise de tine.

 

Link-uri de dezabonare

Link-urile de dezabonare automate din e-mailurile tale le ofera un anumit confort abonatilor si te ajuta pe tine sa respecti legile de spam CAN.

 

Segmentarea puternica a listei

Imparte contactele in liste multiple, in functie de atribute comune precum locatie sau interese. Apoi trimite e-mailuri fiecarui segment creat.

 

Lista "Nu trimite Mail"

Tool-ul tip "built-in email suppression" iti permite sa creezi o lista de contacte carora nu le vor fi trimise e-mailuri in nicio circumstanta.

Vizualizarea personalizata a contactelor

Cand vizualizezi lista de contact in modul "grid" poti alege care din detaliile contactului sa apara, oferindu-ti informatiile de care ai nevoie rapid.

 

Clientii vorbesc

"Prima data cand am aflat de serviciul Dudaverde.com am ras pentru ca numele mi s-a parut amuzant. Trecand peste acest aspect partea de Email Marketing este super-profesionista." Liviu Baltoi,
General Manager.

Acces clienti

Acceseaza contul de client.

Login

Inca nu ai un cont? Click aici pentru a deveni client.

Inregistare

 

Social media